Wie is Shawn van der Veer?

If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.

Wie ben ik?

Ik zou mijzelf beschrijven als  een bezield persoon die letterlijk alles kan (af)leren, onder andere mogelijk gemaakt door een eigenschap waarmee ik mijzelf volledig kan afsluiten van prikkels en mijzelf verlies in de taak die ik op dat moment moet doen.  Ik noem het simpelweg "workflow".

Als kind moet je al snel een keuze maken wat je voor de rest van je leven wilt gaan doen, in mijn oren klonk dat niet helemaal waar en ik vond het dan ook niet belangrijk om op dat moment te zoeken naar de verzegeling van mijn leven.

Opmerkelijk vond ik dat ik na mijn 18e verjaardag besloot om te gaan zoeken naar iets wat mij van nature interesseert. Daardoor kwam ik bij opleiding verkoopspecialist terecht, omdat ik van producten houdt die je goed kunt verkopen, die een goed verhaal in zich hebben, die logica hebben, die makkelijk te gebruiken zijn en natuurlijk: die iedereen kent.

Na 2 jaar heb ik de opleiding afgerond en ben ik aangenomen bij een keukenstudio waar ik twee dingen kon leren, terwijl ik nog steeds zoek naar wat ik écht wilde.
Nummer één is: Het verkoop vak.
Nummer twee is: Hoe ik meer mensen naar de winkel kon trekken om nummer één te versterken.
Ik wist dat het beroep bestond, alleen ik wist niet hoe je het noemt en wat het precies allemaal inhoudt.

Intussen heb ik gedacht om een Hbo-opleiding te volgen aan de Hogeschool Rotterdam genaamd Industrieel Product Ontwerpen. Hiervoor moest ik een selectie doen om te bewijzen dat ik capabel genoeg ben om deze opleiding te kunnen volgen. Er waren maar 100 plekken voor dat schooljaar dus ze moesten selectief de talenten kiezen.
Ik ben door de selectie gekomen en een maand voordat ik mijn schooljaar zou starten, bedacht ik mij.

Een sterk gevoel in mij vertelde mij dat dit het niet is. Dat ik niet op de goede weg zit naar wat ik echt wil, maar ik wel héél erg in de buurt zit.

Ik heb de school gebeld om het slechte nieuws te vertellen dat ik dit schooljaar niet zal deelnemen en heb hen plechtig bedankt voor alle zorgen en inzet die zij getoond hebben (de begeleiders, administratie, planning, service en de eersteklassers die vrijwilligerswerk deden.

Door lange dagen te maken en mijzelf te verdiepen in wat ik per ongeluk tegenkwam, ben ik er achter gekomen wat voor een beroep mij écht interessant lijkt voor misschien wel de rest van mijn leven. Missie voltooid(?)

Verder ben ik mijzelf aan het ontwikkelen op alle gebieden van (online) Marketing en Communicatie en daar volg ik een opleiding voor.

Wat doe ik nu?

Waar ik nu voor streef, is om mijn interesses te vormen in mijn beroep en ik kijk er naar uit om vele mensen te helpen met opvallen in het digitale tijdperk. Hoe ik dit doe kan ik het beste delen in twee secties:

Werken en leren

Vele van jullie zijn bekend met het concept werken/leren, avondschool, bijscholing, BBL etc., omdat ik van werken houd, ik besloot om mij te focussen op het praktijkmatige leren in combinatie met de zaterdag — en soms vrijdagschool. Ik werk vijf dagen in de week en ga daarnaast één of twee dagen naar school waar ik opdrachten maak die ik in de praktijk mag uitvoeren. Waar ik die praktijk uitvoer doe ik op een speciale manier en daar kun je hierna meer over lezen.

Rabbitblast

Zoals jullie al weten moet ik voor mijn opleiding praktijkopdrachten maken en dat werkt natuurlijk het beste als je ze ook echt in de praktijk kan uitvoeren. Je ziet de echte resultaten en het werkproces. Je maakt fouten, waar je weer van leert. En je verdiend een klein zakcentje voor al je inzet. Ik doe dit voornamelijk bij het bedrijf Rabbitblast, een Online Marketing Agency gevestigd in Delft. Het is een startend bedrijf en daarmee heb ik eigenlijk twee doelen.

Op eerste plaatst staat dat ik de klant zo goed mogelijk help met zijn project. Dat kan bijvoorbeeld een website ontwikkelen zijn maar ook logo's ontwerpen, SEO-pakketten, storytelling, conversie-optimalisatie, gebruikerservaring en social media. Meer hier over vertel ik in mijn blogs. Als je benieuwd ben wat Rabbitblast voor jou kan betekenen kun je dat hieronder lezen.


Maak kennis met Rabbitblast!

Bij RabbitBlast staan wij voor u klaar om al uw online marketingwensen tot een realiteit te brengen, voor een betaalbare prijs. Wij zijn gespecialiseerd in websites bouwen, renoveren en onderhouden, (SEO) teksten schrijven, conversie-optimalisatie en reclamecampagnes (online & offline) om van uw bedrijf een succesverhaal te maken.

Online Marketing

Online marketing is tegenwoordig een must have... Wie niet vindbaar is op Google, bestaat simpelweg niet voor de consument en wordt als niet belangrijk beschouwt.

Waar wij mensen wel naar op zoek zijn is relevantie. Alleen wanneer iets in de buurt lijkt te komen waarvan wij denken dat het nuttig voor ons is dat het ons zou verbeteren en dat dat nou net precies was wat je zocht, ben je relevant.

Web Development

De eerste indruk is de belangrijkste zeggen ze toch? In zekere gevallen zijn de rest van de indrukken net zó belangrijk als die eerste.

Door een strakke, nette en snelle website te onderhouden blijf je mensen continue positieve gedachtes sturen en worden die gedachtes associaties. Simpelweg: Is je website positief? Dan is de associatie ook positief! En daarmee maak je van die positieve mensen een soort wifi-repeater, alleen zend het geen wifi uit maar jouw merk.

Conversieoptimalisatie

Je houdt van jouw bezoekers, niet? Het is een hele taak om ze naar je website te leiden en dan is het de kunst om ze zo lang mogelijk daar te houden.

Eenmaal wanneer de bezoeker de website heeft onderzocht en het blijkt dat jouw website relevant is, zal hij of zij een conversie doen. Dat wilt zeggen data er een actie is ondernomen met een bepaald doel. Een voorbeeld hiervan is het inschrijven van een nieuwsbrief of een artikel besteld via de webshop.

Bouw Uw Bedrijf Samen

Onze missie is om u en uw bedrijf uit te laten blinken ineen hemel vol sterren. Waarvan u dacht dat het niet kon, kunnen wij het tóchmogelijk maken; Zichtbaarder, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker voor uw klanten overkomen is namelijk erg belangrijk in dit entertainment-tijdperk.

Wij gaan samen met jou doornemen wat we kunnen doen om jouw bedrijf op te laten vallen. We gaan het hebben over — natuurlijk — de Online Marketing, Web Development en Conversieoptimalisatie.

Voor ieder wat wils! Het maakt voor ons niet uit of u net bent begonnen, al jaren hart voor de zaak heeft of juist van plan bent om te beginnen. Wij willen u graag helpen met de planning rondom de online marketing.

Meer over onze werkwijzen en prijzen weten? Klik hier beneden!

Beginner

Voor de beginnende ondernemer

Website naar uw wensen
1 SEO zoekwoord
Jaarlijks onderhoud
24/7 support

Midden- en Kleinbedrijf

Voor het bestaande bedrijf MKB

Website naar uw wensen
5 SEO zoekwoorden
Maandelijks onderhoud
24/7 support
Huisstijl

Premium

Voor het succes verhaal

Website naar uw wensen
20 SEO zoekwoorden
Wekelijks onderhoud
24/7 support
Logo en huisstijl
Linkbuilding

We are proud of our crew

Meet the Team

Nora Mc Donovan
DEVELOPER
Nora Mc Donovan
PRODUCT MANAGER
Oliver Johanseen
PROJECT DIRECTOR

Maximus is a Perfect Template for my Agency

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere."

Peter Saimon

Enterprenur, Canada